blläääääh....

att ha utvecklingssamtal är bland de värsta ja vet :O
efter tandläkaren då..

men skitsamma, utvecklingssamtal imon, även fast jag bara gått på gylle i 4 veckor...
men ja hatar de ändå..
och nej jag har inget att skriva om, därför skriver jag bara massa.. :S

handlat senaste veckan (Y)

nytt från senaste veckan :)



x2

+ mjukisbyxor

blääääää!

jag blir rädd bara av att kolla på bilderna !
fan den sjukaste/absolut läskigaste filmen jag sett ! :O





bläää, ja ryser ! fy, ska aldrig mer kolla på den !

fotade solnedgången idag..




vart dock bara några bilder, solen gick ner så snabbt :O

btw nån som vet va man kan göra en serie om ? :P

fotografering från dagen..








bilderna är tagna på gamla kyrkogården i gustafs.
orkar inte skriva nått mer just nu.

känns inte som ja är ensam..

känns inte som att jag är ensam om att kolla på den dumma blondinen i lyxfällan ?
hur dum får man vara egentligen... -.-''''''

''när jag har betalat alla mina lån så ska ja flytta till L.A och bli skådis!''
lycka till -.-

och hurfan kan man köpa smink för 2000 i månaden ?!?!

filmen på spanskan..

är så sjuuukt läskig ! :o
kan juh lika gärna berätta vad den handlar om.. ?

den handlar om ett par och deras son som flyttar in i mammans gamla barnhem, (mamman bodde där förut och har nu köpt det)
allting börjar bra, men efter ett tag så kommer det en gammal tant från socialen hem till dom och pratar om simon( deras barn) han är adopterad och har HIV, men han vet inte om det.. än.
en dag så bestämmer sig carlos, simons mamma och simon för att gå ner till stranden och kolla på fyren och grottorna som ligger där, sen går simon in i grottorna för att kolla, och då hittar han en låtsas kompis.. simons mamma tror bara att det är fake. när dom ska gå hem igen så frågar han om hans låtsaskompis får följa med hem till dom. så på vägen hem strör han ut snäckor som hans kompis kan följa hem till honom.
på natten så vaknar simons mamma av att det smäller ute i deras sjul, hon går ut för att kolla vad/vem det är.. men ser inget, och helt plötsligt står socialtanten där med en spade! fatta rädd ja vart då !! men iaf..
sen springer den där tanten iväg och dom ringer polisen efter det. det går några dagar tills barnhemmet öppnar och på öppningsdagen så kommer dom barn dit som ska bo där, men även den lilla killen som simon mött i grottan.
hon går runt och kollar till så allt är som det ska, när hon väl kommer till toaletterna så hör hon en vissling från visselpipan.. och där står pojken som simon mött i grottan. Thomas.
han går sakta mot simons mamma, och hon tror ju att det är ett av barnen som ska bo där, men hon tror fel.
när han väl kommer fram så vill hon ta av honom masken, men när hon ska göra det så puttar han in henne på toaletten och slänger igen dörren så hennes fingrar hamnar mellan.. han låser och visar att han har tagit nyckeln, sen springer han iväg, hon sopar på carlos som sedan bryter upp dörren. hon springer ut därifrån och letar efter simon, men hittar honom inte, då inser hon att han har sprungit ner till grottorna, hon springer ner till stranden, och springer genom vattnet, men hon ramlar och slår i något så hon bryter av benet, och då ser hon att simon står där. i ingången till grottan.
efter att han har varit borta i 6 månader åker dom till en grupp som berättar om deras döda/försvunna barn, men dom tror att hon är galen bara, när dom ska åka hem så sen simons mamma en gammal tant med barnvagn som går framför bilen med en barnvagn. när hon väl ser att det är hon så går hon ur bilen och ropar på henne, och då ser hon att det är socialtanten. bara några sekunder efter hon ropade på henne så kommer en bil och kör på henne, hon hoppar ur bilen och springer till barnvagnen som ligger mosad under bilen som körde på henne. hon tror att det är simon som ligger där men det är i själva verket en docka.
sen springer hon till folksamlingen runt den gammla tanten som ligger där helt blodig, och underkäken är borta.
då ser hon att visslan hon hade hört hemma i huset hängde runt hennes hals, hon är påväg att ta den, men när hon precis får tag i den så greppas socialtanten tag i henne och drar!
efter det så tar dom hem ett medium till sig som ska leva sig in i det och kolla vad som egentligen händer.
hon hittar ett rum som är låst, men barnen som är där inne låser upp, och när hon kommer in ser hon 5 gråtande förgiftade barn. dom har riggat upp kameror så dom kan se vad som händer, men plötsligt börjar dom få ett myrornas krig. vilket håller på i typ.. 15 sek ?
och på dom 15 sek så hinner hon gå tillbaka till stolen där hon satt innan hon hamnade i trans.

carlos vill inte bo kvar där längre och försöker få simons mamma med sig, men hon vägrar, hon vill ta reda på vad som händer.
så carlos ger sig av och hon är kvar, då går hon in i sovrummet för alla barnen. sen.. PANG! åker fönstret igen så glaset går sönder, då märker hon att det är en ledtråd, hon får massa ledtrådar tills hon hittar en skåpsknopp, det tar ett tag innan hon förstår vart den ska vara, så hon letar på ett bra tag. sen kommer hon ut i sjulet och ser massa gammla ugnar eller va de nu va, och hon ser att en dörr saknar handtag, men hon får inte fast det, så hon sparkar in den. där inne ligger massa säckar med aska i, en går sönder och det faller ut en käke..hon öppnar flera säckar och allt fler kroppsdelar kommer fram.. ''hoppas bara det inte är simon!''.. nu fattade hon vad den socialtanten gjorde där, hon skulle ta säckarna.

har dock 20 min kvar på filmen som vi ska se på på måndag..
men iaf, filmen är sjuukt läskig! jag lovar nästan alla skrek när socialtanten vart påkörd :O
och ja lovar jag kommer inte kunna sova inatt,  kommer bara tänka på den lilla pojken Thomas som har tygpåsen på huvudet :( (han har den pga en missbildning i ansiktet, och fick inte visa sig.. Thomas var även socialtantens son, men kunde inte bli vuxen)

sov gott!!! :D ....

simpsons, matte och volbeat.

kollar simpsons, lyssnar på volbeat, gjort klart matten och de tog f*n hela dan..

ja.. min dag, och ja. ja kommer vakna upp med träningsverk imon..
hej !

JAY SMITH !!!

hoppas så sjukt mke att jay smith vinner hela idol asså, så sjukt bra !!!! loove !

ingenrubrik.

blir att åka till jossan i helgen!! :D:D saknar dig som faan !

dehär med att ja säger att ja ska uppdatera bättre ? de kan ni glömma, jag uppdaterar i min egen takt när ja vill. och jossan nu ska du inte klaga! ;)

aja, satt i cefeterian hela dan idag.. skulle kunna sitta där resten av dagarna med.. nästan hellre de än lektioner...

så nu sitter jag trött efter skola och läxor och kollar på topmodell, och efter de så blir de svenska newyork fruar :)
finns inte så mycke bättre så de får bli de :)
och ja orkar inte platta håret heller, så de skiter ja i :) men ja vill.. men orkar inte... kan säga att ja är beroende av de för ja får typ ångest om att ja kanske skulle gjort de ändå.. :S de suger -.-
men ööh.. den här gången skiter ja i de..

stog och snacka med oskar och nån mer idag om praoen i åttan.. och om hans talande pannkakor xD haha, typ bara vi som fattar de tror jag ?

och ja juste, jag har juh färgat håret med.. men inte sagt något, var kanske en vecka sen eller 2, chokladbrun nyans.. och ja har kommit på att jag inte vill färga blondt längre :P jag ska ha mörkt, och sen ska ja färga mörkare :) tror ja iaf.. men blir förmodligen så, eller så färgar jag ljust bara för att ja är nyfiken hur de blir.. aja mer om de sen, nu ska ja kolla klart på de jag kollar på så hejsveeejs :)

björn borg

när ja får mina pengar om 2 veckor så ska ja köpa ny pargym... gissa vilken ? ;)
jo den nya björnborg love all :)ska köpa den röda, den luktar sjukt gott!
och den är billig för att vara björn borg, bara 149 :-       :)

boonde...

stog i cafeterian ida så kommer gustav och säger:
men hallå du är ju också bonde! :O
jag : nejdu är ja inte alls de!
gustav: men jo du kommer juh från säter
jag: nä gustafs
gustav: men de är ju ännu värre!
jag: nej äre inte alls de :O

borlänge är lika mycke bonde som allt annat,
DU kan va bonde, JOSSAN med!

aja, stan imon ! byye

härmapa..?

säger bara de..
fan va dessie härmar kissie ?
kissie gjorde en låt.
nu har dessie också gjort de ?
jag tror ja måste sluta läsa bloggar ...

NÖÖÖÖÖJD ?!?!?!

ÄR LILLA EMMA JOSEFINE KARLSSON NÖJD NU ELLEEE ??? :D:D:D:D:D:D:D(L)(L)(L)

RSS 2.0